Το ΔΣ του ΠΑΝΑΣΙΝΑΙΚΟΥ θα ήθελε να ενημερώσει τους φίλους της ομάδας μας, ότι μετά από προγραμματισμένη συνάντηση της διοίκησης και του προπονητή Γιάννη Ευθυμίου (υπενθυμίζουμε πως η συμφωνία με τον κύριο Ευθυμίου ήταν εξαρχής για 1,5 χρόνο), συζητήθηκε το αγωνιστικό πλάνο της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς.

Ορίστηκε ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας, και τέθηκαν κατόπιν εισηγήσεως του προπονητή οι μεταγραφικοί στόχοι για τη νέα σεζόν, με σκοπό η ομάδα να εμφανιστεί όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστική.

Ο ΠΑΝΑΣΙΝΑΙΚΟΣ θα κινηθεί με βάση το πλάνο της περασμένης σεζόν, εμπιστευόμενος το ήδη υπάρχον ρόστερ από έμπειρους αλλά και αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, κινούμενος παράλληλα για 3-4 προσθήκες που θα τον βοηθήσουν να είναι ακόμα πιο δυνατός τη νέα χρονιά!

Ενημερώνουμε πως η διοίκηση έχει ήδη έρθει σε συμφωνία σχεδόν με το σύνολο των ποδοσφαιριστών που ήταν πέρσι στην ομάδα, και παράλληλα βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με κάποιους από τους υποψηφίους μεταγραφικούς στόχους.

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να αποχαιρετήσουμε δυο έμπειρους ποδοσφαιριστές που προσέφεραν για χρόνια τις υπηρεσίες τους στην ομάδα μας, και αποφάσισαν να αποχωρήσουν, συνεχίζοντας τη πορεία τους στην ομάδα του Aχιλλέα Πουλακίδας! Γιώργο Παπασαραντόπουλο και Αναστάσιε Ταμπάκη ευχαριστούμε για όλα και σας ευχόμαστε πολλές επιτυχίες στη νέα σας ομάδα!
Κύριοι εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων, από τη πρώτη έως τη τελευταία μέρα στην ομάδα μας!

Για ότι νεότερο στα τεκταινόμενα της ομάδας θα ενημερώνουμε με αντίστοιχες δημοσιεύσεις.
Καλή ποδοσφαιρική χρόνια με υγεία για όλους.

ΠΑΝΑΣΙΝΑΙΚΟΣ Γ.Σ