Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης και η Ζέτα Θεοδωροπούλου βάφτισαν τον 11 μηνών γιο τους στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας Ναυπλίου.

Το ερωτευμένο ζευγάρι έχει ήδη ένα μεγαλύτερο κοριτσάκι, ενώ παράλληλα η όμορφη μανούλα είναι έγκυος στο τρίτο τους παιδί.

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, τις πρώτες φωτογραφίες από τη βάφτιση του μικρού Κωνσταντίνου.

Τις φωτογραφίες συνόδευσε με ένα μακροσκελές κείμενο:

«Και το όνομα αυτού :

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ !

Να μας ζήσει το νεοφώτιστο αγγελούδι μας. Εμείς οι γονείς @panostach77 , @lady_tachtsidi77 το μόνο που επιζητούμε είναι να έχει πάντα την υγεία του, ευλογημένο στο δρόμο του Θεού και πάντα ευτυχισμένο!

Εμείς ως γονείς θα του δώσουμε βάσεις για να πατήσει γερά στα πόδια του κ φτερά για να πετάξει…

-Σε αγαπάμε πολύ , η οικογένειά σου!(Μαμά, Μπαμπάς και η αδερφή σου Αφροδίτη)

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για όσους παρευρέθηκαν στη βάφτιση του γιου μας, συγγενείς και φίλοι, ιδιαίτερα τους ταξιδιώτες που ήρθαν να μοιραστούν τη χαρά μας!

Τους νονούς μας @noesalloras – @kgrigoriou ,να είναι πάντα ΑΞΙΟΙ και όλους τους δικούς μας στενούς συγγενείς που ο καθένας έβαλε το λιθαράκι του και την προσωπική του βοήθεια όλες αυτές τις ημέρες προετοιμασιών.

Ένα μεγάλο επίσης ευχαριστώ σε όλους εσάς τους ιντερνετιακούς φίλους για τις ευχές σας κ την αγάπη σας και τέλος ΟΛΟΥΣ όσους συντέλεσαν με την εργασία, το μεράκι, τον κόπο τους κ την προσφορά τους να βγει ένα όμορφο επιθυμητό αποτέλεσμα και για την άψογη σε όλα συνεργασία μας !

(Σε επόμενο ποστ θα αναφέρω τους πάντες )..

-Να είστε ΟΛΟΙ σας καλά και να χαίρεστε εξίσου τις οικογένειές σας»

ΠΗΓΗ: fthis.gr