Το αθλητικό σωματείο Αργολίδα 2000 διοργάνωσε το απόγευμα για 3η συνεχόμενη χρονιά αγώνες στίβου ακαδημιών ηλικίας 4-13 ετών στο ΔΑΚ Ναυπλίου.

Εκατοντάδες μικροί αθλητές συμμετείχαν στους αγώνες και επιβραβεύθηκαν για την συμμετοχή, την προσπάθεια, τη σκληρή δουλειά και κυρίως τη συμπεριφορά που επέδειξαν κατά την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε σήμερα.

Οι γονείς καταχειροκρότησαν τις προσπάθειες των παιδιών με το σύνθημα «ΟΛΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ,ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ».

Σε μήνυμα το πρόεδρου του συλλόγου Αργολίδα 2000 Γιάννη Μαντζούνη αναφέρθηκε:»Για όλους εμάς τους ανθρώπους της «Αργολίδας 2000» προτεραιότητα και βασικός στόχος είναι το Παιδί-Αθλητής, μέσα από τη συμμετοχή του σε αθλητικές δραστηριότητες και εκδηλώσεις να μάθει να συμπεριφέρεται με αθλητικό ήθος και συνέπεια, διαμορφώνοντας μια συνειδητοποιημένη στάση ζωής που το καθιστά καλύτερο στο σώμα, στο πνεύμα, στην ψυχή.

Αγαπητοί φίλοι, μπορούμε όλοι ΜΑΖΙ να είμαστε αισιόδοξοι όσο υπάρχουν άξια πρόσωπα όπως οι προπονητές του συλλόγου μας (Ντεβές Θ., Πασπαλιάρης Κ., Σταματάκη Β ) οι οποίοι με την πολύ συστηματική και ουσιαστική δουλειά τους, εγγυώνται μια πιο δυναμική προσπάθεια, μια ακόμα καλύτερη συνέχεια. Άλλωστε η προσπάθεια για έναν καλύτερο κόσμο με πιο ολοκληρωμένους ανθρώπους με όχημα τον αθλητισμό, πρέπει να είναι συνεχής και αδιάκοπη».

Στο γήπεδο παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του Συλλόγου Αργολίδα 2000 Γιάννης Μαντζούνης, το μέλος του ΣΕΓΑΣ Γιάννης Μπόλλας, ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Αθλητισμού του Δήμου Άργους Μυκηνών Βαγγέλης Τζαβέλας, ο διεθνής ποδοσφαιριστής Παναγιώτης Ταχτσίδης και ο πρώην Πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας και πρόεδρος του αθλητικού σωματείου Φείδωνα Άργους Γιάννης Αποστολόπουλος.