Αγαπητοί φίλοι,

Θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στην ετήσια Αθλητική Γιορτή του συλλόγου μας, το Σάββατο 08/06/2019 και ώρα  18:15, την οποία για 3η συνεχόμενη χρονιά διοργανώνουμε για να επιβραβεύσουμε τη συμμετοχή, την προσπάθεια, τη σκληρή δουλειά και κυρίως τη συμπεριφορά που επέδειξαν όλοι οι αθλητές και αθλήτριές μας κατά την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώνεται σήμερα.

Για όλους εμάς τους ανθρώπους της «Αργολίδας 2000» προτεραιότητα και βασικός στόχος είναι το Παιδί-Αθλητής, μέσα από τη συμμετοχή του σε αθλητικές δραστηριότητες και εκδηλώσεις να μάθει να συμπεριφέρεται με αθλητικό ήθος και συνέπεια, διαμορφώνοντας μια συνειδητοποιημένη στάση ζωής που το καθιστά καλύτερο στο σώμα, στο πνεύμα, στην ψυχή.

Αγαπητοί φίλοι, μπορούμε όλοι ΜΑΖΙ να είμαστε αισιόδοξοι όσο υπάρχουν άξια πρόσωπα όπως οι προπονητές του συλλόγου μας (Ντεβές Θ., Πασπαλιάρης Κ., Σταματάκη Β ) οι οποίοι με την πολύ συστηματική και ουσιαστική δουλειά τους, εγγυώνται μια πιο δυναμική προσπάθεια, μια ακόμα καλύτερη συνέχεια. Άλλωστε η προσπάθεια για έναν καλύτερο κόσμο με πιο ολοκληρωμένους ανθρώπους με όχημα τον αθλητισμό, πρέπει να είναι συνεχής και αδιάκοπη.

Ακόμα μπορούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να είμαστε αισιόδοξοι, όσο οι Γονείς ολοένα και περισσότερο, ολοένα και περισσότεροι, κατανοούν την τεράστια ΑΞΙΑ και σημασία του ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, και την εξ’ αυτού καταλυτική επιρροή του στην ολόπλευρη και ισορροπημένη ανάπτυξη του ΠΑΙΔΙΟΥ.

Γι’ αυτό αξίζει πραγματικά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ (Γονείς , Προπονητές και Παράγοντες) να μην ξεχνάμε ποτέ ότι πρωταρχική επιδίωξη της αθλητικής δραστηριότητας του παιδιού είναι η ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ, η ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ τους θωράκιση, η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ συναναστροφή και ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ. Δηλαδή πριν και πάνω απ’ όλα σημασία έχει η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ και η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ , και μετά ασφαλώς η ΕΠΙΔΟΣΗ και η ΑΠΟΔΟΣΗ.

Τελικά ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ στην «Αργολίδα 2000», στοχεύουμε σε ένα μέλλον όπου θα καλύπτουμε τις ανάγκες για κίνηση και αθλητικές δραστηριότητες όσο γίνεται περισσότερων παιδιών, αλλά παράλληλα και ταυτόχρονα θα επιδιώκουμε να καταγράφουμε όσο γίνεται περισσότερο, πολλές και σημαντικές διακρίσεις και επιτυχίες τόσο σε ομαδικό, όσο και σε ατομικό επίπεδο.

Με την ευκαιρία ευχόμαστε σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες καλή επιτυχία στις εξετάσεις τους.

Σας ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά που μας ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ και σας περιμένουμε να πούμε από κοντά ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ και ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.

Για την οικογένεια της Αργολίδας 2000

Ο Πρόεδρος

Ιωάννης Μαντζούνης