ΟΠαναγιώτης Σκούφης την τετραετία που πέρασε ήταν από τους βασικούς συνεργάτες του Δημήτρη Καμπόσου στη δημοτική αρχή Άργους-Μυκηνών:  Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΑΡΜ, πρόεδρος στην Δημοτική Επιτροπή Παιδείας, αλλά και στην αντίστοιχη Σχολική της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, 

“Είμαστε σε ένα άλογο που καλπάζει- δηλώνει. Θα μπορούσαμε να γεμίσουμε δυο τόμους με έργα που έχουμε πραγματοποιήσει την ώρα που ο Τάσος Χειβιδόπουλος από τη θέση του στην Περιφέρεια δεν έχει να επιδείξει το παραμικρό. Στην Αργολίδα δεν έγινε το παραμικρό έργο επί θητείας Χειβιδόπουλου στην Περιφέρεια. Μας πετάνε λάσπη. Δεν απαντάμε. Δεν θέλουμε να εξισωθούμε μαζί τους. Τους απαντάμε με τα έργα μας”.

Ο κ.Σκούφης θεωρεί ως κομβικό και από τα πλέον σημαντικά έργα που προχώρησαν επί θητείας του την υδροδότηση στο Μοναστηράκι, τις Μυκήνες και τα Φίχτια, και πλέον οι κάτοικοι αυτών των χωριών, τα οποία αντιμετώπιζαν πρόβλημα με τα αυξημένα νιτρικά, πίνουν νερό από τις πηγές της Λέρνης: “δεν έχουμε ολοκληρώσει ακόμα το έργπο στα Φίχτια- συνεχίζει. Σημαντικό είναι πως το κάθε χωριό συνδέεται από τις δεξαμενές με ξεχωριστά λάστιχα. Το έργο κόστισε ένα εκατομ. ευρώ και έγινε με ίδιους πόρους της ΔΕΥΑΑΡΜ”.

Παράλληλα ” πριν δυο μήνες μας ενέκριναν την ένταξη στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ και εξασφαλίσαμε έξι εκατομ. ευρώ που θα αξιοποιηθούν στο βιολογικό και στην υδροδότηση σε δυο χωριά, το Κουτσοπόδι και το Σκαφιδάκι”.

Οπως προαναφέραμε ο Παναγιώτης Σκούφης διετέλεσε και πρόεδρος της Σχολική Επιτροπής  της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. “Είμαι περήφανος καθώς όλα τα σχολεία μας είναι…στην πένα. Με το βάψιμο τους , τα κομπιούτερ τους, τα εργαστήρια, τον εξοπλισμό, τα γραφεία των καθηγητών. Ολα τα αιτήματα που κατά καιρούς υποβλήθηκαν, αξιολογήθηκαν και ικανοποιήθηκαν. Και όλα αυτά με τις πιο συμφέρουσες τιμές, όχι τις φθηνότερες που δεν εξασφαλίζουν την ποιότητα”. 

Εν τέλει: “Μιλάνε τα έργα μας. Εγώ σας έκανα έναν μίνι- απολογισμό με πολύ σημαντικές όμως δράσεις. Γενικότερα θα ήθελα να θυμίσω στους δημότες μας την ανάπλαση του κέντρου, την αίθουσα “Μέγας Αλέξανδρος”, την κατασκευή των δημοτικών σχολείων στον Ιναχο και το Κουτσοπόδι κόστους 1,7 εκατομ. ευρώ το κάθε ένα με χρήματα από κονδύλια ΕΣΠΑ. Στην τελική ευθεία έχει μπει το κολυμβητήριο. Νομίζω πως ο πολίτης δεν έχει να σκεφτεί ιδιαίτερα τί θα ψηφίσει την προσεχή Κυριακή. Βλέπει ποιοί κάνουν έργα και ποιοί δεν κάνον τίποτα παρά μόνο λασπολογούν”.