Στις εκλογές της Κυριακής ο Γιώργος Καραπάνος θα είναι υποψήφιος στο κεντρικό ψηφοδέλτιο του Δημήτρη Καμπόσου.

Για τον προπονητή του Σ.Δ.Υ. Αργολίδας, αναφέρεται η κορυφαία πρωταθλήτρια μας, η Ελπίδα Καρκαλάτου που καλεί τα παιδιά της ηλικίας της να στηρίξουν και να ψηφίσουν τον Καραπάνο.

Γράφει η Ελπίδα:

Θέλουμε ανθρώπους που χωρίς να λογαριάζουν προσωπικό κόστος, με κρύο και με ζέστη, είναι εκεί…δίπλα στα παιδιά κάθε ηλικίας που αγαπούν τον αθλητισμό…που αγαπάνε την άσκηση, την προπόνηση, εν τέλει τη ζωή τους. Το Γιώργο Καραπάνο τον γνωρίζω πολλά χρόνια. Με ανέλαβε αθλήτρια και με έκανε πρωταθλήτρια. Με έκανε μέλος της εθνικής μας ομάδας. Μου έμαθε να εργάζομαι συστηματικά, να εκμετταλεύομαι όλα μου τα πλεονεκτήματα, με κατέστησε ανταγωνιστική. Καθημερινά βλέπω στο γήπεδο έναν άνθρωπο με το χαμόγελό στα χείλη, που μπορεί να έχει διανύσει εκατοντάδες χιλιόμετρα για τη δουλεά του αλλά ΠΟΤΕ δεν το δείχνει. Ισα ίσα, πάντα έχει όρεξη, διάθεση, μεγάλη αγάπη για αυτό που κάνει και τους αθλητές του.

Αυτός είναι ο Γιώργος Καραπάνος, ένας νέος άνθρωπος με αγάπη για τους συνανθρώπους του, με τεράστια διάθεση για προσφορά. Τέτοιους ανθρώπους χρειάζεται η πόλη μας, Αυτοδημιούργητους. Επιτυχημένους μέσα από σκληρή αλλά μεθοδική δουλειά. Καλώ τα παιδιά της ηλικίας μου, τους νέους ανθρωπους της πόλης μας να στηρίξουν έμπρακτα τον Γιώργο Καραπάνο. Να είναι σίγουροι πως η ψήφος τους θα πιάσει τόπο.