Πέταξαν ξανά οι Ιπτάμενοι.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης το καλοκαίρι του 2019 οι Ιπτάμενοι κολυμβητές της προαγωνιστικής ομάδας συμμετείχαν υπό την καθοδήγηση της προπονήτριας του συλλόγου στο 4ο Κύπελλο Κολύμβησης Σπύρος Κοντόπουλος που έγινε στην Καλαμάτα. Στους αγώνες αυτούς συμμετείχαν 700 αθλητές από όλη την Ελλάδα.

Οι αθλήτριες των Ιπτάμενων πέτυχαν ατομικά ρεκόρ σε όλα τα αγωνίσματα που συμμετείχαν γεγονός που φανερώνει την εξαιρετική προπονητική προετοιμασία που γίνεται στους Ιπτάμενους και έφεραν ξανά κολυμβητικές διακρίσεις στην Αργολίδα.

Η Ιπτάμενη Ευφροσύνη Σκούμπη κατέκτησε την 2η θέση στα 200μ. ύπτιο και την 3η Θέση στα 50μ. και 400μ. ελεύθερο. Η μικρή Νικολέτα Λαμπροπούλου κατέκτησε την 13η θέση στα 50μ. ελεύθερο, την 16η θέση στα 100μ. ύπτιο και την 19η στα 200μ. ελεύθερο.

Η κολυμβήτρια των Ιπτάμενων Ευφροσύνη Σκούμπη αποδεικνύει για μια ακόμη φορά ότι θα μας απασχολήσει ιδιαίτερα με τις κολυμβητικές επιτυχίες που θα φέρει στην Αργολίδα στο σύντομο μέλλον.

Οι Ιπτάμενοι συνεχίζουν να εκπροσωπούν με μεγάλη επιτυχία την κολύμβηση της Αργολίδας σε πανελλήνιο επίπεδο και να μας κάνουν περήφανους.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους!