Με μεγάλη επιτυχία ολοκλήρωσε και φέτος τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η γυναικεία ομάδα του ΦΕΙΔΩΝΑ ΑΡΓΟΥΣ.

Ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Τότσικας κάνει τον απολογισμό της χρονιάς:

Έχοντας να αντιμετωπίσει την απουσία πολλών βασικών στελεχών της, λόγω σπουδών ή σοβαρών τραυματισμών που προέκυψαν από τη συμμετοχή της στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής την περσινή σεζόν, βρήκε τις λύσεις που απαιτούνταν και διέγραψε μια εντυπωσιακή ανοδική πορεία.

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι, παρότι ξεκίνησε με 4 σερί ήττες, κατάφερε να τερματίσει στην 4η θέση του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής, κάνοντας πορεία πρωταθλητισμού στον β’ γύρο (5 νίκες, 1 ισοπαλία, 2 ήττες).

Το μεγαλύτερο κέρδος όμως για τα κορίτσια του Φείδωνα ήταν οι σπάνιες εμπειρίες που αποκόμισαν, παίζοντας από μικρή ηλικία σε τόσο ανταγωνιστικό επίπεδο. Ο ΦΕΙΔΩΝ ΑΡΓΟΥΣ αποτελείται από κορίτσια 12-22 ετών, το 90% των οποίων είναι ακόμα μαθήτριες, έχοντας μάλιστα έναν από τους μικρότερους μέσους όρους ηλικίας στην κατηγορία του. Παρόλ’ αυτά, τα κορίτσια αυτά έδειξαν ότι έχουν το ταλέντο και την προσωπικότητα για να υποστηρίξουν με πάθος και ενθουσιασμό το άθλημα που αγαπούν, αφήνοντας μάλιστα υποσχέσεις για ακόμα καλύτερη πορεία στο μέλλον.

Η Διοίκηση της ομάδας κατάφερε για μια ακόμα χρονιά να πετύχει τους στόχους της, παρέχοντας στις αθλήτριες όλα τα απαραίτητα για τις μετακινήσεις, τις προπονήσεις και τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις και έχει ήδη ξεκινήσει τον σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν, από κοινού με τους προπονητές της ομάδας.

Επίσης, πολύ σημαντικό επίτευγμα αυτής της χρονιάς ήταν η συμμετοχή της θυγατρικής μας ομάδας, της ΔΟΞΑΣ ΠΟΥΛΑΚΙΔΑΣ, στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Οι μικρές αθλήτριες της ΔΟΞΑΣ μάς εξέπληξαν με την απόδοσή τους και πέτυχαν απόλυτα το στόχο τους που δεν ήταν άλλος από το να είναι ανταγωνιστικές και να κοιτάξουν στα μάτια όλες τις ομάδες που θα βρουν αντιμέτωπες. Το ταλέντο τους και η αγωνιστική πειθαρχία που επέδειξαν όλη τη χρονιά αποτελούν τη μεγαλύτερη εγγύηση ότι θα καταφέρουν σύντομα να επανδρώσουν την πρώτη ομάδα του ΦΕΙΔΩΝΑ και να την οδηγήσουν σε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλες τις ομάδες που αντιμετωπίσαμε φέτος για την άριστη συνεργασία και τη φιλοξενία που μας παρείχαν, καθώς και να συγχαρούμε την ομάδα του Μεσολογγίου για την άξια άνοδό της στην Α’ Εθνική.