Ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Κυριακής (5/5) οι αγώνες της Γ΄φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Παίδων και στους πέντε Ομίλους και αναδείχθηκαν οι δέκα ομάδες που προκρίνονται στην Τελική φάση της διοργάνωσης (21-23/6).

Οι δέκα φιναλίστ είναι οι: Πανιώνιος, ΝΟ Χανίων (από τον Α’ Όμιλο Αττικής), ΝΟ Χίου, Παλαιό Φάληρο (από τον Β’ Όμιλο Αττικής), ΝΟ Πατρών, Ολυμπιακός (από τον Όμιλο Πάτρας), ΠΑΟΚ, Άρης (από τον Όμιλο Θεσσαλονίκης), Παναθηναϊκός, ΟΥΚ Βόλου (από τον Όμιλο Βόλου).

Ο Ναυτικός Όμιλος Ναυπλίου συμμετείχε στον όμιλο της Πάτρας.

Για ακόμη μια φορά φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο η συνεχής βελτίωση και εξέλιξη που υπάρχει στους αθλητές του που απέσπασαν συγχαρητήρια για την προσπάθεια τους από όλους.

Να θυμίσουμε ότι η ομάδα συμμετείχε στην κατηγορία του Παίδων (γεν.2004+) διαθέτοντας μόνο έναν παίκτη 2004 και έχοντας στην αποστολή παίκτες γεννηθέντες μέχρι και 2007.

Όλα αυτά μέσα σε τρία χρόνια προετοιμασίας! Πολλά μπράβο και συγχαρητήρια στους αθλητές του ΝΟΝαυπλίου και σε όλους τους συντελεστές της επιτυχίας αυτής η οποία ήρθε μόνο μέσα από σκληρή δουλειά και συνεχή προσπάθεια.

Τα αποτελέσματα που έφερε ήταν:

ΝΟ Πατρών – ΝΟ Ναυπλίου  22-5
ΝΕ Πατρών – ΝΟΝ 10-4
ΟΣΦΠ – ΝΟΝ 17-4
ΝΗΡΕΑΣ- ΝΟΝ 14-6

Η αποστολή αποτελείτο από τους :

1. Μαντζούνης Νίκος
2. Χελιώτης Παναγιώτης
3. Καλτσής Δημήτρης
4. Γκιόλας Άρης
5. Αλεξίου Χριστόφορος
6. Κολιόπουλος Γιώργος
7. Κούτρης Γιώργος
8. Βασιλείου Γιάννης
9. Κούτρης Μιχάλης
10. Καλούδης Αλέξανδρος
11. Γκιόλας Γιάννης
12. Λεμπέσης Κωνσταντίνος
13. Ταρναβάς Χάρης
14. Τσεμπεράς Άγγελος
15. Λεμπέσης Διονύσης

Ο  ΝΟΝαυπλίου εύχεται καλή επιτυχία στις ομάδες που προκρίθηκαν στη συνέχεια όπως και σε όλα τα παιδιά των ομάδων που αντιμετώπισε.

Ναυτικός Όμιλος Πατρών – ΝΟΠ
Ν.Ε. Πατρών
Ολυμπιακός Πειραιώς
Νηρέας Χαλανδρίου