Σε μια πανέμορφη κίνηση που τιμάει το σύλλογο αλλά και όλη την περιοχή μας προχώρησε η ομάδα χάντμπολ του Διομήδη. 

Με ανάρτηση της στο fb όχι μόνο εύχεται καλή επιτυχία στον Οίακα στο ντέρμπι της Κυριακής μετη Δάφνη Δαφνίου αλλά στέλνει και πολύ σημαντικά μηνύματα…

Αναλυτικά έγραψε ο Διομήδης:

Μια ακόμα ομάδα της περιοχής μας είναι έτοιμη να κάνει το άλμα και να πετάξει ψηλότερα. Ο Οίαξ Ναυπλίου στο μπασκετ είναι μια ανάσα από την Α2 και με νίκη στο Κυριακάτικο παιχνίδι του στις 17.00, στο Κλειστό Γυμναστήριο Ναυπλίου θα κρατάει την άνοδο στα χέρια του.

Όταν έχεις δώσει πάμπολους αγώνες δίχως αύριο, ξέρεις πολύ καλά και καταλαβαίνεις τί συμβαίνει αυτές τις ώρες στο μυαλό και την ψυχή αθλητών και προπονητών. Γι’αυτό θέλουμε από καρδιάς να ευχηθούμε το τέλος του αγώνα να τους βρει νικητές και αγκαλιά με το όνειρό τους για άνοδο! 

Όλη η ευρύτερη περιοχή ας είμαστε μια γροθιά ανεξάρτητα από άθλημα, γιατί ο Αθλητισμός πρέπει να ενώνει και να αποτελεί το Φάρο που θα προσελκύει όλο και περισσότερα παιδιά κοντά του.

Καλή επιτυχία από όλους μας την Κυριακή Οίαξ Ναυπλίου.

 Να σημειώσουμε επίσης ότι:

 Δύο δώρα θα κληρώσει για τους φίλους του ο Οίακας στο ημίχρονο του κυριακάτικου αγώνα (5/5 και ώρα 17:00) με τον ΓΣ Δάφνη Δαφνίου.

Συγκεκριμένα στην κληρωτίδα θα μπουν:

1. Ένα Drone από το κατάστημα Red Tech στο Ναύπλιο, το οποίο και ευχαριστεί για την προσφορά του και
,

2. Ένα Αθλητικό ρολόι Puma προσφορά του καταστήματος ΡΟΛΟΓΙΑ ΚΩΣΤΑΡΕΛΟΣ ROLOGIA.COM.GR.

 

Τιμή Λαχνού : 1€

 

;Όπως σημειώνει ο Οίακας: “Σας περιμένουμε να γεμίσουμε το κλειστό Γυμναστήριο Ναυπλίου, την Κυριακή 5/5 και ώρα 17:00, δίνοντας ώθηση στους αθλητές μας να πετύχουν μια ακόμη νίκη και ταυτόχρονα να ενισχύσουμε την προσπάθεια του Συλλόγου μας!”.