ΟΝΕΙΡΟ ΖΩ!!! Οι “Άγιοί” μας είναι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!

Αυτό έγραψε στο Facebook ο συμπατριώτης μας π.Αναστάσιος Σαλαπάτας. Με καταγωγή από την Αγία Τριάδα Ναυπλίου, έχει να παρουσιάσει ένα πολύ σημαντικό έργο στο Βόρειο Λονδίνο που είναι η ενορία του. Τα τελευταία χρόνια, η ομάδα που δημιούργησε, ο Άγιος Παντελεήμονας, καταφέρνει να ανεβαίνει μια μια τις κατηγορίες και μάλιστα χωρίς να γνωρίζει πολύ συχνά την ήττα.

Πριν λίγες ημέρες, ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα Middlesex County Football League-Premier Division. Οι “Αγιοι” κυριάρχησαν με 63β. και μόλις μια ήττα.

Ο π.Αναστάσιος, σημείωσε:

Ο τελευταίος αγώνας ήταν δυνατός και δύσκολος. Η Ομάδα μας έπαιζε τον 23ο αγώνα Πρωταθλήματος!!! Νικήσαμε τελικά 3-1! Ήταν η Εορτή του Αγίου Γεωργίου (αν και μεταφέρεται τη Δευτέρα του Πάσχα), του επονομαζόμενου “Τροπαιοφόρου”, αυτού δηλαδή που φέρνει το “Τρόπαιο”!!! Ο Άη-Γιώργης ήλθε λοιπόν όντως με ένα υπερπολύτιμο δώρο για την πολυ-αγαπημένη Ομάδα των «Αγίων» μας, το Τρόπαιο του Πρωταθλήματος…!!!

Είμαστε υπερ-χαρούμενοι!!! Η ευλογία του Προστάτη μας Αγ. Παντελεήμονος, η αφοσίωση και η αγωνιστικότητα των Παιχτών μας, ο επιτυχής σχεδιασμός του Προπονητή και της Διοίκησης, αλλά βέβαια και η γενναιοδωρία των χορηγών μας, έφεραν το πολυπόθητο αποτέλεσμα!!!”.

Και εις ανώτερα…