Ρεσιτάλ επιθετικού ποδοσφαίρου και πολλά γκολ στο Κιβέρι.

Ερμής-Ατρόμητος Παναριτίου 6-2 με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιάννη Βαρβουλέτο που σημείωσε τέσσερα τέρματα και έφτασε τα 21 στη φετινή περίοδο. Παιχνίδι πλούσιο και σε φάσεις, φάνηκε από το ξεκίνημα τί θα ακολουθούσε. Και αυτό καθώς στο 8′ ήταν ήδη 1-1, στο 31′ ήταν 3-2 και 4-2 στο ημίχρονο. Οκτώ συνολικά τέρματα, πολύ όμορφο θέαμα και από τις δυο ομάδες αφού και ο Ατρόμητος που βρέθηκε στο Κιβέρι με 12 παίκτες μόλις, δεν κλείστηκε και με καλύτερο παίκτη τον Κοσμά προηγήθηκε δυο φορές: μόλις στο 7′ με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του ίδιου (το κέρδισε ο Γκρίτζαλης) και στο 17′ με τον Μπάμπο.

Οι γηπεδούχοι όμως είχαν μεγάλα κέφια. Ισοφάρισαν με τη σέντρα στο 8′  με ποιόν άλλο, τον Βαρβουλέτο ο οποίος έκανε και το 2-2 στο 29′. Από εκεί και πέρα ήταν μονόλογος στην επαφή με τα δίχτυα: 3-2 στο 31′ πάλι ο Βαρβουλέτος, 4-2 στο 41′ με τον Τσιώρο αλλά προηγήθηκε εκπληκτικό σουτ από πλάγια του Βαρβουλέτου στο δοκάρι,  5-2 στο 74′ με πέναλτι ο Βαρβουλέτος (ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) και 6-2 στο 78′ με πολύ όμορφη ενέργεια του Ταμπούρη. Ο Βαρβουλέτος έχασε και ένα γκολ που…δεν χάνεται στο 58′ σε άδεια εστία…

Άνετη η διαιτησία του…σουπερλιγκάτου Βαγγέλη Μανούχου (βοηθοί Λυκομήτρος, Γεώργας).

ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ: Καλαλάς, Ζίου, Κούγιας (52′ Φλεβάρης), Μπλάτσος, Ταμπούρης, Ισούφι (65′ Μποζιονέλος), Διαμαντής (79′ Καρκαλάτος), Αντωνιάδης, Βαρβουλέτος, Γιάννος, Τσιώρος (76′ Γιώργος Τσιούλος).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΝΑΡΙΤΙΟΥ: Πιττερός, Γκρίζαλης, Δ. Μιχαλόπουλος, Πάνος, Εμ. Μιχαλόπουλος, Σαρακινιώτης, Λιάγκρης, Ζέρβας (46′ Τζας) , Μπάμπος, Κοσμάς, Οψιμούλης.