Αυστηρή προειδοποίηση προς ΕΠΟ και Super League, οι οποίες εμφανίζονται αντίθετες με την υλοποίηση της αναδιάρθρωσης απηύθυνε ο Γιώργος Βασιλειάδης.

Ο υφυπουργός αθλητισμού δεν κάνει πίσω από τη θέση του για εφαρμογή της αναδιάρθρωσης από τη σεζόν 2019-20, όπως είχε αρχικά συμφωνηθεί, και έστειλε σαφές μήνυμα προς τις δύο ποδοσφαιρικές αρχές, εμπλέκοντας άμεσα και τις συμβάσεις των επτά ΠΑΕ της Super League με την ΕΡΤ.

«Αν δεν υπάρξει αναδιάρθρωση, δεν υπάρχουν τηλεοπτικές συμβάσεις. Αν δεν υλοποιηθεί αυτό που συμφωνήσαμε, δεν υπάρχει άλλη συμφωνία. Πόσες φορές πρέπει να τους το πω για να το καταλάβουν;», εμφανίζεται να έλεγε ο κ.Βασιλειάδης σε συνεργάτες του, σύμφωνα με ρεπορτάζ της “Live Sport”.

Επιπλέον σημείωνε ότι: «Έχω ήδη κάνει μία υποχώρηση σε σχέση με πέρυσι. Η πρότασή μου ήταν μία Λίγκα στην οποία θα ανήκουν δύο κατηγορίες και, επειδή μου το ζήτησαν, πήγαμε στη δημιουργία δύο Λιγκών. Αν προσπαθήσουν να το χρησιμοποιήσουν όμως αυτό για να παραμείνουν 16, τότε θα.. γελάνε και τα ντουβάρια. Οι συμβάσεις που υπάρχουν είναι δεδομένες. Αν υπάρξει αδιέξοδο αυτοί θα το λουστούν. Χωρίς αναδιάρθρωση δεν υπάρχουν ούτε εγγυημένα χρήματα για αυτούς που θα υποβιβαστούν, ούτε λεφτά για τη Super League 2».

ΠΗΓΗ: metrosport