Πλήρης θα παραταχθεί η Καλαμάτα στο Κρανίδι απέναντι στην Ένωση Ερμιονίδας.

Χθες οι “μελανόλευκοι” είχαν ρεπό, ενώ σήμερα προπονήθηκαν το πρωί στου Μεσσηνιακού, όπως εκεί θα λάβει χώρα και η αυριανή τους προπόνηση.

Η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου πλέον δεν έχει τραυματίες, ούτε τιμωρημένους, καθώς όλοι οι παίκτες της έδωσαν “το παρών” στο ραντεβού τους  στου ΜΓΣ.

Διαιτητής ορίσθηκε ο Ανδρέας Βλάχος, από την Ανατολική Αττική.

Εν τω μεταξύ, κοντά στην” Μαύρη Θύελλα” και στο προτελευταίο ματς της σεζόν με την Ερμιονίδα, θα βρεθούν οι οπαδοί της ομάδας  που οργανώνουν εκδρομή για το Κρανίδι.

“Στεναχωρηθήκαμε στον Ασπρόπυργο αλλά δεν θα αφήσουμε στην μέση όλο αυτό τον αγώνα που κάναμε από την αρχή της σεζόν όλοι μαζί”, επισημαίνουν σε ανακοίνωσή τους.

Αναλυτικά:

Διοργανώνουμε εκδρομή την Κυριακή 7/4 για τον εκτός έδρας αγώνα με την Ερμιονίδα. Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες στο τηλ. 6985794274 Σπύρος.

Όλοι στεναχωρηθήκαμε απο το αποτέλεσμα και την εικόνα της ομάδας στο ματς με τον Ασπρόπυργο αλλά η αγάπη μας για την ομάδα είναι πάνω από όλους και όλα και δεν θα αφήσουμε στην μέση όλο αυτό τον αγώνα που κάναμε από την αρχή της σεζόν όλοι μαζί. Είμαστε μόνοι μας εναντίων όλων. είμαστε μαθημένοι στα δύσκολα και θα παλέψουμε μέχρι τέλους για να πάρουμε αυτό που μας αξίζει. Ζήτω η Μαύρη Θύελλα.”

ΠΗΓΗ: sportstonoto