Ο «νόμος του ισχυρού» μίλησε και σήμερα στο Κιβέρι. Ο γηπεδούχος Ερμής επικράτησε 3-1 του αξιόμαχου Φοίνικα και συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας συγκάτοικος με το Ναύπλιο 2017 που συνέτριψε 5-0 τον Παναυπλιακό Ηρακλή. Σε δυο εβδομάδες οι δυο καλύτερες ομάδες της Α1 θα συναντηθούν στο μεγάλο ντέρμπι στο Κιβέρι και εκεί όπως δείχνουν τα πράγματα θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση σε πολύ μεγάλο ποσοστό.

Ο Ερμής ήταν καλύτερος και έδειξε τις….διαθέσεις του από το πρώτο λεπτό που ο αρχηγός του Γιάννης Βαρβουλέτος.  Ο κορυφαίος σκόρερ της ομάδας δεν βρήκε το δρόμο για τα δίχτυα αλλά αυτή τη δουλειά την έκαναν ο Δημήτρης Γιάννος στο 12′, ο Κώστας Μουζακιώτης στο 32’με πέναλτυ και ο Δημήτρης Κουτσοδήμος στο 50′. Στο 36′ είχε μειώσει ο Δημήτρης Γεωργίου.

Πριν τον αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του πατέρα του τεχνικού του Φοίνικα, Δημήτρη Κρεμμμύδα που»‘έφυγε» από τη ζωή.

Με ανακοίνωση της η διοίκηση του Ερμή Κιβερίου απευθύνει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του προπονητή.

Πολύ καλή η διαιτησία του Παύλου Τσιτουρίδη (βοηθοί οι Γκουριώτης και Μπούκουρα).

ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ: Καλαλάς, Διαμαντής, Μίλης, Αντωνιάδης, Ταμπούρης (60′ Μποζιονέλος), Ισούφι, Μουζακιώτης (46΄Φλεβάρης), Ζίου, Βαρβουλέτος (86′ Κούγιας), Γιάννος (83′ Τσιώρος), Κουτσοδήμος.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Χατζηφόρος, Κωστόπουλος, ΚαπετανΚωνσταντής, Λιμνιάτης, Γεωργίου, Καραμπέτσος, Δρούγκας (77′ Διδασκάλου), Γεωργιόπουλος (85′ Μέτσκα), Χατζόπουλος, Ντόκο (70′ Τσαούσης), Μπερμπατιώτης.