Μια μεγάλη αγκαλιά για την Ασπασία. Πού δεν είναι μόνη της σε αυτή την τιτάνια προσπάθεια που καταβάλει μαζί με την μητέρα της…Δίπλα της είναι πολλοί, πάρα πολλοί….

Κάποιοι από όλους αυτούς συγκεντρώθηκαν στο ΔΑΚ του Άργους για να συμμετάσχουν σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα πολύ διαφορετικό από όλους τους άλλους. Χωρίς το αποτέλεσμα να έχει την παραμικρή σημασία. Μόνο η συμμετοχή, μόνο η παρουσία, μόνο το χαμόγελο, η αγκαλιά.

Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Ναυπλίου και του Άργους με πρωτεργάτες τον Νίκο Καραβίδα και τον Χάρη Σελλή κάλεσαν τους συναδέλφους τους από την ομάδα του Πανιωνίου Ν.Σμύρνης για έναν αγώνα του οποίου όλα τα έσοδα θα δοθούν στην Σπυριδούλα Φατούρου, μητέρα της Ασπασίας για να μπορέσει να αντεπεξέλθει σε όλα αυτά που χρειάζεται καθημερινά για την φροντίδα της.

Αυτό έγινε πράξη με την αμέσως θετική απάντηση των παλαιμάχων του Πανιώνίου που σε τέτοια θέματα έχουν δείξει ότι είναι πάντα δίπλα σε όποιον χρειαστεί.

Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος πάντα δίπλα στην Ασπασία και σε όποιον χρειάζεται δεν θα μπορούσε να λείψει από το γεγονός αυτό, όπως δεν θα μπορούσε να λείψει και ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος. Και άλλοι πολλοί φώναξαν “ναι” στο κάλεσμα. Επώνυμοι και ανώνυμοι.

Στο ημίχρονο του αγώνα απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες αλλά δόθηκε επίσης και το ποσό που μαζεύτηκε στην κ.Φατούρου η οποία εμφανώς συγκινημένη ευχαρίστησε τους πάντες που βοήθησαν ώστε να γίνει αυτός ο αγώνας για να βοηθηθεί η Ασπασία.

Μια πολύ όμορφη πρωτοβουλία που είναι σίγουρο πως θα επαναληφθεί. Και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους εμπνευστές και σε όλους όσοι την υλοποίησαν.