Ε χασε ο Παναργειακός στην πρεμιέρα του Γιώργου Κούτση στον πάγκο την ομάδας που πλέον αποχαιρέτησε κάθε ελπίδα και για τη δεύτερη θέση στον 8ο όμιλο της Γ Εθνικής και οφείλει να ξεκινήσει άμεσα το σχεδιασμό για την νέα περίοδο. Κάνοντας πρώτα έναν πολύ αυστηρό απολογισμό πεπραγμένων…

Ο Παναργειακός για την 20η αγωνιστική ηττήθηκε 1-0 εκτός έδρας από τον Αστέρα Βλαχιώτη με γκολ από το 28′ του Πούφλη. Η ενδεκάδα: Φαρμάκης, Κυριακόπουλος, Μπριλάκης, Μπούτας, Παναγιώτου, Μαρίνης (70’ Συρεγγέλας), Μενδρινός, Ρέντι (55’ Παιδάκης), Μπουντόπουλος, Καδάς, Μαρουκάκης. Πάλι δηλαδή εκτός βασικής ενδεκάδας ήταν ο πρώτος σκόρερ, Συρεγγέλας !!!

 

Κρίμα για την Ένωση Λέρνας που έχασε 1-0 στο Κιβέρι από την ΑΕ Πελλάνας με τέρμα του Σικαλόπουλου στο 32′. Έχασε όμως και μεγάλες ευκαιρίες να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα κυρίως με τους Μπιτζή, Μούγιο.

Έπαιξαν οι Κατσαούνης, Λέρμας (83’ Παντελή), Κάπλατζης, Μπόμπος, Τσουρδίνης (50’ Μούγιος), Κρεμμύδας, Αντωνόπουλος (70’ λ.τρ. Μπακατσέλος), Τριανταφύλλου, Αιβαλιώτης, Μανιάτης, Μπιτζής.

Κατά τα άλλα: στραβοπάτησε η Καλαμάτα στην Μάνδρα (1-1) και ο Ασπρόπυργος που διέλυσε τον Πάμισο πλησίασε στους δυο βαθμούς και έχει το ντέρμπι κορυφής (και ανόδου;) στην έδρα του.

Τα αποτελέσματα
Αστέρας Βλαχιώτη – Παναργειακός 1-0 (51′ )
Πάμισος – Ασπρόπυργος 0-5 (19′ Μέντες, 37′ Πετρόπουλος, 66′-83′ Νατσιόπουλος, 90+ Κωσταράς)
Ένωση Λέρνας – ΑΕ Πελλάνας 0-1 (32′ Σικαλόπουλος)
Μανδραϊκός – Καλαμάτα 1-1 (15′ Παχίτης / 66′ Γιόνδης)
Παναρκαδικός – ΑΟ Κατασταρίου ΑΝΑΒΟΛΗ
ΑΟ Εικοσιμίας – ΑΕ Ερμιονίδας ΑΝΑΒΟΛΗ
Αμβρυσσέας Διστόμου – ΑΟ Υπάτου ΑΝΑΒΟΛΗ (ΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Η βαθμολογία

 

Η επόμενη αγωνιστική

Α.Ε. ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ – Α.Ο. ΥΠΑΤΟΥ
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ – Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ – ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ
Α.Ε. ΠΕΛΛΑΝΑΣ ΚΑΣΤΟΡΕΙΟΥ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ
ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ
Α.Ο. ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ – ΕΝΩΣΗ ΛΕΡΝΑΣ
ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ – ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ