Πολύ ευχαριστημένη από την επίδοση της δηλώνει η Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου. Η νεαρή αθλήτρια του ΓΣ Κηφισιάς που κατάγεται από το Ναύπλιο, μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στα 1.500μ., με χρόνο 4:23.68, μίλησε για την επιτυχία της.

“Έχουμε μείνει πίσω τις τελευταίες δυο εβδομάδες λόγω μιας ατυχίας που είχαμε στην προπόνηση. Κυνήγησα το καλύτερο. Έτρεχα χωρίς συναγωνισμό, ωστόσο ήταν έναν θετικό βήμα για να ξαναρχίσω να μπαίνω στην προπόνηση και να δώσω ό,τι καλύτερο έχω στους αγώνες που έρχονται”.

Η 25χρονη δεν παρέλειψε να μιλήσει για τους συναθλητές της στο σύλλογο, αλλά και για τις επόμενες αγωνιστικές της υποχρεώσεις.

“Ο Γυμναστικός σύλλογος έχει τον Καραλή και τον Τεντόγλου που είναι σπουδαίοι αθλητές. Θέλουμε να ανεβάσουμε το επίπεδο στον στίβο. Χάρηκα για την Τατιάνα (σ.σ. Γκούσιν) και ελπίζω να επανέλθει γρήγορα και η Ελισάβετ (σ.σ. Πεσιρίδου), ώστε να είμαστε όλοι δυνατοί για το καλοκαίρι. Δε θα αγωνιστώ στα 800μ. γιατί θέλω να προστατέψω το πόδι μου. Έχω κανονίσει να λάβω μέρος σε ένα μίτινγκ στην Σερβία και ευελπιστώ να αγωνιστώ και στο Βαλκανικό πρωτάθλημα.”

ΠΗΓΗ:welovesports