ΟΔημήτρης Κουτσοδήμος αποτέλεσε τη “χρυσή” αλλαγή του Ερμή Κιβερίου.

Χρησιμοποιήθηκε ως αλλαγή στο ημίχρονο του αγώνα με τον Αργοναύτη και με δυο δικά του γκολ οι γηπεδούχοι επικράτησαν 2-1. Έφτασαν τους 48 βαθμούς σε 19 αγώνες και είναι στη δεύτερη θέση πίσω από το Ναύπλιο 2017 που μετράει 50β. (αυτή την αγωνιστική…ξεκουράζεται καθώς έχει ρεπό).

Ο Ερμής ήταν σαφέστατα καλύτερος, είχε την πρωτοβουλία αλλά και ατυχία στο πρώτο μέρος, όταν δυο φορές ο Σεραφείμ Ζίου σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι. Την πρώτη φορά μάλιστα υπάρχει η υποψία πως η μπάλα στο κατέβασμα, πέρασε την γραμμή.

Στο 50′ μόνος του ο Γιάννος σούταρε απελπιστικά άουτ αλλά κάπου εκεί…πήρε το λόγο ο Κουτσοδήμος που σκόραρε στο 62′ και άνοιξε το σκορ. Ο Αργοναύτης όμως που δεν είχε φανεί μέχρι τότε ισοφάρισε αμέσως και έβαλε πάλι δύσκολα στον Ερμή. Ο Κουτσοδήμος είχε και πάλι την λύση, έκανε το 2-1 στο 75′ και χάρισε την νίκη στην ομάδα του.

ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ: Καλαλάς, Τσιούλος (46′ Κουτσοδήμος), Αντωνιάδης, Ζίου, Μίλης, Γιάννος, Ταμπούρης (65′ Κούγιας), Ισούφι, Διαμαντής (60′ Μπλάτσος), Βαρβουλέτος, Μουζακιώτης (70′ Τσιώρος).

Τα αποτελέσματα της 19ης αγωνιστικής:

ΦΟΙΝΙΚΑΣ – ΚΟΡΩΝΙΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ 5-0

ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ – ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ 2-1

ΑΡΙΣΤΕΙΩΝΑΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΝΑΡΙΤΙΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ 2-1

ΠΟΡΟΣ – ΣΠΕΤΣΕΣ 2-2

ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ – ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ 2-1

ΚΥΡΙΑΚΗ, 3ΜΜ

ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ – ΑΡΙΣΤΕΑΣ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΡΕΠΑΝΙΑΚΟΣ – ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ