Ισοπαλία…σαν ήττα για τον Παναργειακό που “κόλλησε” στο 1-1 με αντίπαλο τον Αμβρυσσέα Διστόμου στο ‘Αργος στη 14η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Το γκολ του Δήμου πριν το ημίωρο άγχωσε τους “λύκους” που είχαν στην ενδεκάδα τους για πρώτη φορά τον Μενδρινό που είχε δοκάρι και σέντερ φορ τον Μπουντόπουλο.  Έχασαν ευκαιρίες, και ισοφάρισαν στο 68′ με τον Όμηρο Συρεγγέλα. Στο υπόλοιπο διάστημα όμως δεν κατάφεραν οι γηπεδούχοι να σημειώσουν το γκολ της νίκης.

Ο Γιώργος Αντωνόπουλος ξεκίνησε με τους Φαρμάκη, Κυριακόπουλο, Παναγιώτου, Μπριλάκη, Καλύβα, Μπούτα (55′ Γερόλυμος), Παπαϊωάννου (80′ Παιδάκης), Μενδρινό, Καδά, Μπουντόπουλο, Συρεγγέλα.

ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ: Iωαννίδης, Στασινόπουλος, Καραλής (68’ Φωτόπουλος), Ζυγογιάννης, Στάρις, Χαραλαμπίδης, Αντωνίου (75’ Μπουντοκαλάκης), Σένκα, Στάρε (90’ Κατελούζος), Δήμου, Ιβάνοφ.

Ο Παναργειακός έμεινε πλέον έξι πόντους πίσω από την Καλαμάτα που νίκησε εύκολα 2-0 την ‘Ένωση Λέρνας.

Αναβλήθηκε η αναμέτρησης της Ένωσης Ερμιονίδας στην Τρίπολη με τον Παναρκαδικό εξαιτίας της ακαταλλήλοτητας του αγωνιστικού χώρου (ΠΑΝΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ arcadiasports). Ο διαιτητής Σαφαρίκας μαζί με τους βοηθούς του εξέτασαν την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου και αποφάσισαν την αναβολή του αγώνα.

Ο αγώνας, θα μετατεθεί για το μεσημέρι της Δευτέρας (14/01, 15:00) αν το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

ΑΟ Κατασταρίου – Μανδραϊκός 1-0 (63′ Πέττας)
Καλαμάτα – Ένωση Λέρνας 2-0 (8′ Κάρλος, 24′ Λαθύρης)

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Κασωτάκης, Τάμπας, Φουάσης, Χίλγκεν, Αλιατίδης (18΄λ.τρ. Μπίζος), Αντωνιάδης, Κάρλος, Πινδώνης, Μάρκοβιτς (36΄ λ.τρ. Μαστραντωνάκης), Μίνγκας, Λαθύρης (88′ Γιόνδης).
ΕΝΩΣΗ ΛΕΡΝΑΣ: Πλατής, Λέρμας, Καιάφας, Κάπλατζης, Μούγιος, Τσουρδίνης, Γιάντομ, Αντωνόπουλος, Μπιτζής, Τριανταφύλλου, Κορωνίδης.

ΑΕ Πελλάνας – Πάμισος 3-1 (65′ Πετζαρομάν, 82′ Κωτσοβός, 89′ Σικαλόπουλος / Αλεβίζος πεν)
Ασπρόπυργος – Αστέρας Βλαχιώτη 1-0 (24′ Δουκάκης)
Παναργειακός – Αμβρυσσέας Διστόμου 1-1 (68′ Συρεγγέλας / 26′ Δήμου)

ΑΝΑΒΟΛΗ ΑΟ Υπάτου – ΑΟ Εικοσιμίας
ΑΝΑΒΟΛΗ Παναρκαδικός – ΑΕ Ερμιονίδας

Βαθμολογία 8ου Ομίλου Γ΄ Εθνικής

 

Η επόμενη αγωνιστική

Α.Ε. ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ – ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ
ΕΝΩΣΗ ΛΕΡΝΑΣ – ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ
ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ – Α.Ο. ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ
ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ – Α.Ε. ΠΕΛΛΑΝΑΣ ΚΑΣΤΟΡΕΙΟΥ
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ – ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ
Α.Ο. ΥΠΑΤΟΥ – ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ