Παρελθόν από την Ένωση Ερμιονίδας αποτελεί ο προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας της Αργολίδας, Γιάννης Καραμπίνης.

Αναλυτικά έστειλε την κάτωθι επιστολή ευχαριστίας προς την πρώην ομάδα του:

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την διοίκηση της Ένωσης Ερμιονίδας και ειδικά τον πρόεδρο κ. Φουρνάρο Δημήτρη τον κ. Πάλλη Γιάννη και τον κ. Μπεκατώρο Ανδρέα για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και την στήριξη που μου παρείχαν σε ότι χρειάστηκα.
Θ’ελω ακόμα να εκφράσω την χαρά και τιμή που είχα να συνεργαστώ εξαιρετικά με δύο πολύ αξιόλογους προπονητές και ανθρώπους τον κ.Στάικο Αθανάσιο και τον κ.Κολιτσιδάκη Αθανάσιο καθως και τον γυμναστή της ομάδας Joao Bosco Gualberto de Freitas (Biro Biro).
Πρέπει ακόμα να αναφερθώ με τα καλύτερα λόγια στους τρεις τερματοφύλακες που προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες μου,τον Αργύρη Αλευρά τον Γρηγόρη Στεφανίδη και τον Δημήτρη Διαμαντή.
Τέλος θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ιδιοκτήτες και το προσωπικό του εστιατορίου “Το καραβάκι” που ήταν υπεύθυνοι για την σίτιση μου”.
Επόμενος σταθμός στην καριέρα του είναι ο Διαγόρας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ομάδας:
«‘To ποδοσφαιρικό τμήμα του Γ.Σ. Διαγόρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή τερματοφυλάκων κ. Γιάννη Καραμπίνη, για τις ανάγκες της ανδρικής ομάδας.

Έχει δίπλωμα προπονητή UEFA B΄, μιλά αγγλικά και γαλλικά, κι έχει εργασιακή εμπειρία στις ομάδες: Ορφέας Αιγάλεω, Πλάτων Αθηνών, Δόξα Πειραιά, Προοδευτική, Ακαδημία Alma Club, Mικτή Αθηνών, Άρης Πετρούπολης, Γκυζιακός, Κορωνίδα κι Ένωση Ερμιονίδας.

Το τμήμα τον καλωσορίζει και του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του».