Ηπρωταθλήτρια του Τριάθλου, Τζένη Μπουλμέτη θα είναι υποψήφια με το συνδυασμό του νυν Δημάρχου ‘Αργους-Μυκηνών, Δημήτρη Καμπόσου στις επερχόμενες εκλογές. 

“Είμαι νέα σε αυτό το εγχείρημα όμως είμαι δίπλα στον καλύτερο τον Δημήτρη Καμπόσο- είπε η κ.Μπουλμέτη. Μοιράζομαι το όραμα του για εξέλιξη και νέα πράγματα οπότε με τιμά ιδιαίτερα αυτή η συνεργασία με την παράταξη του. Θα δώσω ότι καλύτερο μπορώ για την παράταξη και τον τόπο”.

Για την Τζένη Μπουλμέτη ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών δήλωσε: Η Τζένη Μπουλμέτη είναι μια σπουδαία γυναίκα που έχει σηκώσει ψηλά την ελληνική σημαία με πανελλήνιες νίκες στο τρίαθλο και προάγει τον ελληνικό αθλητισμό.Μια νέα γυναίκα που θα έχει ενεργό συμμετοχή στους αγώνες που θα δώσουμε μετα τις εκλογές του Μαίου. Οι νεές δυνάμεις που έρχονται ενισχύουν την εμπειρία των παλαιότερων και πιστεύω ακράδαντα πως η τετραετία που έρχεται θα είναι η δημιουργικότερη που έγινε ποτέ για τον τόπο.

Επίσης σήμερα ανακοινώθηκε και η υποψηφιότητα του Δημήτρη Μαγκλάρα,  πρώην προέδρου της ομάδας ποδοσφαίρου του Παναργειακού.

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΖΕΝΗ ΜΠΟΥΛΜΕΤΗ

ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙ  ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΗΡΑ ΑΡΓΟΥΣ , ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ.

ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΗΡΗΙΔΑ  ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΕ ΠΛΗΘΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΕΙ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΡΙΑΘΛΟΥ ΤΟ 2017 ΚΑΙ ΤΟ 2018.

ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΚΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ IRONMAN (ΑΪΡΟΝΜΑΝ).