Η ακαδημία ποδοσφαίρου του ΑΡΙΣΤΕΑ ΑΡΓΟΥΣ  βρέθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Παιανίας και  έδωσε φιλικά παιχνίδια  στις ηλικιακές κατηγορίες Κ14, Κ12, Κ10 με τις αντιστοίχες ομάδες τις ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ. Σε όλες τις κατηγορίες η ομάδα του Άργους ήταν ανταγωνιστική και πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανισεις απέναντι στις ομάδες του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ.

Τους αγώνες των μικρών αθλητών παρακολούθησαν ο τεχνικός διευθυντής της  ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ  Νίκος  Νταμπίζας, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Γιώργος Καραγκούνης και οι σκάουτερ του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ  Γιώργος Μακρής,Κώστας Ταράσης και  Γιώργος  Φαμέλης.

Κοντά στην ομάδα του  ΑΡΙΣΤΕΑ ΑΡΓΟΥΣ βρέθηκε και ένα “δικό” της παιδί  ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ  Φάνης Μαυρομμάτης ( ο οποίος ξεκίνησε το ποδόσφαιρο  σε ηλικία 7 ετών από την ακαδημία του ΑΡΙΣΤΕΑ ΑΡΓΟΥΣ με προπονητές τους Κλεόβουλο Καλτάκη και Αποστόλη Κατσά και αγωνίστηκε σε αυτή μέχρι 14 ετών ) παρακολούθησε τους αγώνες και φωτογραφήθηκε με τους μικρούς αθλητές.

Αξίζουν πολλά  συγχαρητήρια στους αθλητές της ακαδημίας του ΑΡΙΣΤΕΑ ΑΡΓΟΥΣ που απέναντι σε  μία πολύ δυνατή αγωνιστικά ομάδα κατέβαλαν μεγάλη   προσπάθεια ,είχαν πολύ καλή απόδοση στους αγώνες  και  επέδειξαν ήθος με την συμπεριφορά τους , καθώς και στους προπονητές τους Δημήτρη Τότσικα και Ηλία Βουβούσα  για την  συστηματική και οργανωμένη δουλειά που κάνουν  στην ακαδημία του Αριστέα Άργους.