Εξαιρετικές εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι αθλητές και οι αθλήτριες του Αθλητικού Συλλόγου Αργολίδας Ιπτάμενοι που έλαβαν μέρος στην κολυμβητική ημερίδα πού διοργάνωσε ο ΚΟΑ Τρίπολης, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Τρίπολης υπό την αιγίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος. Στους αγώνες συμμετείχαν 520 κολυμβητές και κολυμβήτριες από όλη την Ελλάδα.

Οι κολυμβητές του συλλόγου σημεωσαν ατομικά ρεκόρ σε όλα τα αγωνίσματα και “έπιασαν” τα  ρεκόρ για την συμμετοχή τους στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα είναι:

Γαρουνιάτη Χριστιάννα: 1η θέση στα 50, 100μ. ελεύθερο και στα 50μ. ύπτιο στη κατηγορία της.

Κομνηνού Πηνελόπη: 1η θέση στα 50μ. ελεύθερο, 2η θέση στα 50μ. ύπτιο και 3η θέση στα 100μ. ελεύθερο στην κατηγορία της.

Σκούμπη Ευφροσύνη: 1η θέση στα 200μ. ύπτιο και 3η θέση στα 100μ. ελεύθερο

Λαμπτοπούλου Νικολέττα: 15η θέση στα 50μ. ελεύθερο και 19η θέση στα 100μ. ελεύθερο στην κατηγορία της

Η Ιπτάμενη Πηνελόπη Κομνηνού έπιασε τα όρια πρόκρισης για την συμμετοχή της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης τον Ιούλιο του 2019 στα 50μ. ελεύθερο και 50μ. ύπτιο.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες των Ιπτάμενων με την προπονητική καθοδήγηση της προπονήτριας τους,  Κατερίνας Δημακοπούλου προετοιμάζονται για τους χειμερινούς και αργότερα για τους θερινούς αγώνες κολύμβησης στις προαγωνιστικές, αγωνιστικές κατηγορίες καθώς και για τα Πανελλήνια πρωταθλήματα Κολύμβησης.

Η συμβολή του συλλόγου Ιπτάμενοι Αργολίδας σε διοργανώσεις από κολυμβητικές επιδείξεις μέχρι και την συμμετοχή σε αγώνες πανελλήνιας και πανευρωπαϊκής εμβέλειας, είναι στοιχείο που αναδεικνύει την διάθεση και την ικανότητα του συλλόγου να αποτελεί ένα κομμάτι της σπουδαίας κολυμβητικής οικογένειας.

Θερμά συγχαρητήρια για τις επιτυχίες όλων των αθλητών και όλου του Αθλητικού Συλλόγου Αργολίδας ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ καθώς και στην προπονήτρια των Ιπτάμενων οι οποίοι φέρνουν τα τελευταία χρόνια κολυμβητικές επιτυχίες σε όλη την Αργολίδα.

Οι Ιπτάμενοι αποδεικνύουν για ακόμη μια φορά την ποιοτική κολυμβητική δουλειά που κάνουν και το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο της ομάδας.