Θα διεκδικήσει μέχρι το τέλος τις όποιες ελπίδες έχει για την παραμονή της η Ένωση Λέρνας που νίκησε 2-0 στην Μεσσήνη τον επίσης νεοφώτιστο Πάμισο. Είναι η πρώτη νίκη της ομάδας του Λουκά Κούρου τη φετινή περίοδο.

 

Η Ένωση Λέρνας πατούσε καλύτερα στο γήπεδο, η άμυνα της έχει δέσει, υπάρχει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη και το αποτέλεσμα καταγράφηκε στην γενικότερη εικόνα της στους τελευταίους αγώνες. Πλέον με περισσότερη αισιοδοξία μπορεί να αντιμετωπίσει το πρωτάθλημα και να διεκδικήσει την παραμονή στην κατηγορία.

 

 

 

 

Στο 15’ απο κόρνερ και πρώτη απόκρουση του τερματοφύλακα, ο Μπιτζής άνοιξε το σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο και κυρίως στο διάστημα 60′-75’ ο Πάμισος προσπάθησε να πιέσει, η Λέρνα ανταπεξήλθε και είχε ευκαιρία με τον Μπιτζή που έφυγε σε θέση βολής αλλά πλάσαρε άουτ και σε δυο σέντρες του Τσακάροφ ο Μπιτζής και πάλι δεν βρήκε την μπάλα.

 

Στο 84’ όμως μετά απο αντεπίθεση και μπαλιά του Τριανταφύλλου, ο Αντωνόπουλος  που μετρούσε πολύ λίγα λεπτά συμμετοχής πέτυχε το 0-2 και όλα τέλειωσαν.

Διαιτητής: Στόλης (Σερρών)

ΠΑΜΙΣΟΣ: Καπατσώρης, Αριστομενόπουλος, Μαράντος, Φιλόπουλος, Κατσιβαρδέλης, Μωράκης, Βλάχος, Ρήγας, Νινιός, Ηλιόπουλος (35’ Χαρλεπάς), Παπαδόπουλος.

ΕΝΩΣΗ ΛΕΡΝΑΣ: Κατσαούνης, Μπόμπος, Καϊάφας, Κάπλατζης, Σελλής, Μούγιος, Αρσενίδης, Τσαγκάροφ (90’ Μπακατσέλος), Κόφι (80’ Αντωνόπουλος), Μπιτζής (85’ Ταραντίλης), Μούγιος (75’ Φλεβάρης).

FOTO: Sportstonoto.gr