Τεράστιας βαθμολογικής και ψυχολογικής σημασίας νίκη σημείωσε ο Παναργειακός που επικράτησε 2-0 της Ένωσης Ερμιονίδας στο Κρανίδι. 

Οι “λύκοι” που την εβδομάδα που προηγήθηκε αντιμετώπισαν προβλήματα με τραυματισμούς παικτών, έδειξαν αποφασισμένοι να καταθέσουν “ψυχή και σώμα” σε μια πολύ δύσκολη έδρα. Ο Γιώργος Αντωνόπουλος που δεν ξεκίνησε τον αρχηγό του Μπριλάκη ο οποίος είχε ενοχλήσεις αλλά έδωσε θέση βασικού στον Μπούτα (εκτός αποστολής οι Καδάς, Κυριακόπουλος), είδε τους παίκτες του να προηγούνται στο 25΄ με κεφαλιά του Συρεγγέλα από σέντρα του Παναγιώτου.

Στο 85′ ο Παναργειακός κλείδωσε την νίκη με κεφαλιά του Παιδάκη από σέντρα επίσης του Παναγιώτου.

Στο 60′ έχασε μεγάλη ευκαιρία ο Μπουντόπουλος που λίγο αργότερα τραυματίσθηκε και έγινε αλλαγή.

Η Ένωση που είχε δοκάρι μόλις στο 7′ με τον Σαμαρά προσπάθησε να αντιδράσει όταν βρέθηκε πισω στο σκορ, έχασε μια-δυο ευκαιρίες, αλλά τίποτα περισσότερο και γνώρισε την πρώτη εντός έδρας ήττα μετά από τέσσερις νίκες. Δοκάρι είχαν και οι φιλοξενούμενοι στο 70′ με απευθείας φάουλ του Μουσταφάι.

Ο Αντωνόπουλος χρησιμοποίησε τους Φαρμάκη, Παναγιώτου, Καλύβα, Ροκάι, Παπαϊωάννου, Τσιμικλή, Μουσταφάι (78’ Γεωργιόπουλο), Μπούτα, Συρεγγέλα, Μαρίνη (70′ Καρούτη), Μπουντόπουλο (72′ Παιδάκη).

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ: Αλευράς, Τζιέρης, Βιρβίλης (77’ Παλαιοπάνος), Μπιμπισίδης, Σαμαράς, Γεωργακόπουλος (70’ Αρβανιτάκης), Κορνελάτος, Πούτσης, Κασαπίδης, Τριμπόνιας, Σαλταπίδας (13’ Βασιλέρης, 46’ Μακρίδης).