Ηαήττητη προέλαση του Ερμή Κιβερίου στην Α1 κατηγορία συνεχίζεται.

Η ομάδα του Αρη Σαβούρδου “πέρασε” και από την Νέα Επίδαυρο επικρατώντας 3-1 του γηπεδούχου Φοίνικα και σημείωσε το δεύτερο διπλό μέσα σε οκτώ μέρες. Ο Ερμής ήταν καλύτερος, προηγήθηκε στο 10′ με  τον Νικολίτσα και από τη στιγμή που σημείωσε το 2-1 στο 40′ με την κεφαλιά του Διαμαντή, ήταν απόλυτα κυρίαρχος, είχε δοκάρι και έχασε πολλές ευκαιρίες να διευρύνει την νίκη του. Μετουσίωσε μία μόλις σε γκολ, στο 55′ με δυνατό σουτ του Γιάννου.

Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Γεωργίου σε μια αμφισβητούμενη φάση (υποψία επιθετικού φάουλ) αλλά υποτάχθηκαν στην ανωτερότητα του αντιπάλου τους. Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η επιστροφή μετά από καιρό του Μουζακιώτη.

Ο Ερμής παρατάχθηκε με τους Καλαλά, Μίλη (75′ Γιώργο Τσιούλο), Κούγια, Ζίου, Αντωνιάδη, Μπλάτσο (80′ Νέζο), Νικολίτσα. Γιάννο, Κουτσοδήμο (90′ Καρκαλάτο), Διαμαντή, Βαρβουλέτο (65′ Μουζακιώτη).

Φοίνικας: Καλυβόπουλος, Κωστόπουλος, Λιμνιάτης, Μάντζαρης (65’ Χαραλάμπους), Μπερμπατιώτης, Καραμπέτσος, Ντόκο, Δρούγκας, Τσαούσης (70’ Α.Λαλιώτης), Χατζόπουλος (80’ Μέτσκα), Γεωργίου (85’ Ρούτσι).

Διαιτητής ο Τσιτουρίδης.