Έ[/ dropcap]να και να…καίει.

Στο 25’ του αγώνα στο Λυγουριό, ο Μεντής σούταρε, η μπάλα κόντραρε σε αντιπάλους και συμπαίκτες και κατέληξε στα δίχτυα του Καλυβόπουλου.Με αυτό τον περιπετειώδη τρόπο ο Αριστείωνας νίκησε 1-0 τον Φοίνικα Νέας Επιδαύρου

Στο 85′ αποβλήθηκαν στην ίδια φάση ο Λαμπρούσης με τον Αν.Λαλιώτη. Προηγήθηκε η φάση όπου ο Γεωργίου υπό την πίεση του Γαλάνη έπεσε μέσα στην περιοχή και οι φιλοξενούμενοι που έχουν πολλά παράπονα από το διαιτητή Δημάκη, ζήτησαν πέναλτυ που δεν τους δόθηκε.

Για τη φάση των αποβολών υποστηρίζουν πως ο Λαμπρούσης υπέπεσε σε σκληρό φάουλ στον Δ.Λαλιώτη, ο Α.Λαλιώτης πήγε να του ζητήσει το λόγο με αποτέλεσμα ο διαιτητής να τους δείξει απο μια κίτρινη. Αυτή ήταν η δεύτερη για τον Λαμπρούση που αποβλήθηκε, ενω στην συνέχεια έδειξε κόκκινη και στον Α.Λαλιώτη. Αλλαλούμ, δηλαδή…

ΑΡΙΣΤΕΙΩΝΑΣ: Πνευματικός, Αλεξανδρόπουλος, Γαλάνης, Λαμπρούσης, Πίτρης, Νέτζα, Διδασκάλου (70’ Ρέκκας I), Μέντης,Οψιμούλης (60’ Ρούμπος), Λούκας (85’ Ρέκκας II), Καζάς (90’ Αλεξ).

ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Καλυβόπουλος, Κωστόπουλος, Μπερμπατιώτης, Λιμνιάτης, Ντόκο, Χαραλάμπους (70’ Α.Λαλιώτης), Καραμπέτσος, Δρούγκας,Γεωργιόπουλος (90’ Μέτσκα), Τσαούσης (75’ Δ.Λαλιώτης), Γεωργίου.