Μ[/ dropcap]ε τέρμα του Γ.Μελετάκου που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από τον Διομήδη, η ομάδα του ‘Αργους ηττήθηκε 18-17 στο κλειστό του Πλάτωνα από τον Άρη Νίκαιας. 

Το φινάλε ήταν δραματικό και συγκλονιστικό:στο 55:35 ο Διομήδης έχανε με δυο γκολ. Ο Χειβιδόπουλος όμως με δυο τέρματα στο 58:40 και στο 59:10 (και τα δυο με πέναλτυ) ισοφάρισε. Ο Χαντέλης είχε δοκάρι και στο σημείο-μηδέν ο Μελετάκος σκόραρε, οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν, αλλά οι φιλοξενούμενοι ξεσηκώθηκαν ότι το γκολ σημειώθηκε εκπρόθεσμα. Οι παράγοντες του Διομήδη υπέβαλλαν ένσταση. Ακολούθησε πεντάλεπτη (!) σύσκεψη των διαιτητών κ.κ. Τσάκωνα- Σκλαβενίτη με την γραμματεία και τον παρατηρητή κ. Κυριακούλια και εν τέλει μέτρησαν το γκολ.

Η ένσταση του Διομήδη

«Η ομάδα του Διομήδη Άργους καταθέτει ένσταση διότι το τελευταίο γκολ της γηπεδούχου ομάδας ήταν εκπρόθεσμο. Συγκεκριμένα η γραμματεία και ο παρατηρητής επειδή δεν υπήρχε ο απαραίτητος μηχανισμός (κόρνα) δεν σφύριξαν την λήξη του αγώνα ως όφειλαν, με αποτέλεσμα να σημειωθεί εκπρόθεσμα το γκολ. Θα ακολουθήσει  αναλυτική παράθεση των γεγονότων από την ομάδα μας».

Οι διαιτητές έγραψαν

«Σε απάντηση της ένστασης της Β’ ομάδας έχουμε να απαντήσουμε τα εξής: Το γήπεδο διαθέτει ηλεκτρονικό πίνακα στον οποίο η κόρνα δεν ακούγεται (χαμηλή ένταση). Το τελευταίο γκολ για το οποίο ενίσταται η Β’ ομάδα είναι εμπρόθεσμο διότι όταν η χρονομέτρης σφύριξε την λήξη του αγώνα η μπάλα είχε περάσει εξ’ ολοκλήρου την γραμμή του τέρματος».

Ημίχρονο 10-10. Ο Διομήδης “κοιμήθηκε” στο μισό της επανάληψης που δέχθηκε σερί 6-0 και σκόραρε μετά από 15:30 λεπτά! Και όμως στο τέλος όπως είδαμε γύρισε τον αγώνα και έπρεπε να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας.

ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ- ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ 18-17

Τα πεντάλεπτα: 2-1, 4-2, 6-6, 7-8, 8-9, 10-10 (ημχ.), 14-10, 14-10, 16-11, 16-13, 16-15, 18-17

ΑΡΗΣ (Μελετάκος): Κουρής 1 Λαδάκης 6, Γ. Μελετάκος 3, Γρηγοράκης, Μουλιάτος, Δ. Μελετάκος 3, Μαλανδρένιας 1, Χρηματόπουλος, Πετράκος 1, Καμπουράκης 2, Χαρμπής, Μιμίκος, Χουρσουντιάν, Χαραλάμπους, Βίρδας, Βλαχοθανάσης.

ΔΙΟΜΗΔΗΣ (Δημήτρουλας): Κρεμαστιώτης, Τσιγαρίδας, Αρσενασβίλι, Παπαντωνόπουλος, Χειβιδόπουλος 4, Ρουσσόπουλος, Αργυρού 4, Τότος 2, Χαντέλης 4, Λαμπρόπουλος, Ζλατάνος, Τσάτσας 1, Μπλάτσος, Δάσκαλος 2.

Διαιτητές: Τσάκωνας- Σκλαβενίτης, Δίλεπτα: 6-3, Πέναλτι: 2/5-3/5