Ν[/ dropcap]ίκη ψυχολογίας, αλλά και νίκη με ουσία και βαθμολογικό αντίκτυπο στην προσπάθεια που κάνει σημείωσε ο Παναυπλιακός-Ηρακλής Πρόνοιας 1924 με αντίπαλο τον αποδεκατισμένο Τροιζηνιακό (3-2).

Αποδεκατισμένος καθώς εμφανίστηκε στο ΔΑΚ Ναυπλίου με 12 μόλις παίκτες και χωρίς τερματοφύλακα. Επιστρατεύθηκε ο Γατσινός που είναι αμυντικός να…βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά.

Πάντως στο πεντάλεπτο ο Σουμπάμ έκανε το 0-1 αλλά στο 17′ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με κεφαλιά του προωθημένου Κουγιά. Ο Χίσο προειδοποίησε στο 50′ με δοκάρι και σκόραρε στο 55′ ενώ το 3-1 σημείωσε ο Μιχαλόπουλος στο 62′. Ο Τροιζηνιακός μείωσε με τον Σούχλα και στο τέλος είχε ευκαιρίες να ισοφαρίσει.

Διαιτητής: Καλύβας

ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ: Μαχαίρας, Ντόκος, Κουγιάς, Κασνέτσι (88′ Μπεντούλι), Μπάρδης (70′ Τσαβδαράς), Γιώργη, Χίσο (80′ Γεώργας), Παπαδημητρίου, Μουταβελής, Μιχαλόπουλος, Μανιφάβας (75′ Μπρέγιανος).

ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ: Γατσινός, Γκιών, Δελαπόρτας, Καλύβας, Πολλάλης (68’ Ανδρέου),Σουμπάμ, Σούχλας, Σταματέλος, Καρνέζης, Μικρός, Κορδαλής.