Ασταμάτητος προελαύνει στην Α1 κατηγορία ο Ερμής Κιβερίου που πέρασε σαν σίφουνας και από το γήπεδο Δρεπάνου, νικώντας 4-0 τον γηπεδούχο Πανασιναϊκό στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής.

Ο κορυφαίος σκόρερ της κατηγορίας, Γιάννης Βαρβουλέτος έβαλε τις βάσεις και για αυτή την νίκη του Ερμή που είναι αήττητος, με 23-1 τέρματα. Στο 18′ και στο 42′ έκανε το 1-0 και το 2-0 αντίστοιχα, σπάζοντας το αμυντικό τοίχος που είχε δημιουργήσει ο αντίπαλος. Το πρώτο μέρος ανήκε ολοκληρωτικά στους πρωτοπόρους που είχαν την κατοχή και τον πλήρη έλεγχο του αγώνα.

Ο Πανασιναϊκός προσπάθησε να μπει πάλι στο παιχνίδι σημειώνοντας ένα τέρμα στην επανάληψη, δημιούργησε μια- δυο ευκαιρίες αλλά το τέρμα του Αντωνιάδη στο 65′ έβαλε τέλος στις όποιες φιλοδοξίες. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 85′ ο Νέζος.

Διαιτητής: Αθανασόπουλος

ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ:Τσακάλης, Γ.Ταμπάκης, Κωστόπουλος, Καββέζος (79′ Τράγγας), Α. Ταμπάκης, Γιάνσεν, Τοπάλι, Τεμέλκοφ (76′ Παπασαραντόπουλος), Μέξι (46′ Κ.Τσίρος), Νικολάου, Σαράντης (63′ Ν.Τσίρος).

ΕΡΜΗΣ Κ.: Καλαλάς, Μίλης, Κούγιας (62′ Ισούφι), Γ.Τσιούλος , Αντωνιάδης, Μπλάτσος, Διαμαντής (80′ Νέζος), Ζίου, Βαρβουλέτος (77′ Ι.Τσιούλος), Νικολίτσας (84′ Καρκαλάτος), Κουτσοδήμος.