Ο ιστορικός Παναργειακός, ετοιμάζεται για το νέο του ξεκίνημα. Με νέα διοίκηση, νέο όραμα, υψηλές φιλοδοξίες, και τον κόσμο πάντα στο πλευρό του. Τους φίλους του που δεν τον εγκατέλειψαν ούτε όταν βρέθηκε στα χαμηλά και τον ενισχύουν και τώρα που βρίσκεται στην εκκίνηση μιας δυναμικής επιστροφής, Ο 12ος παίκτης της ιστορικής ομάδας της Αργολίδας, των “λύκων”.

Νέα ομάδα σε όλα: νέα διοίκηση με πρόεδρο τον επιτυχημένο επιχειρηματία Αντώνη Λυμπέρη και δίπλα του ένα άξιο συμβούλιο. Νέος τεχνικός, ο Γιώργος Αντωνόπουλος με επιτυχημένη θητεία όπου και αν πέρασε (πρώην βοηθός του Στάϊκου Βεργέτη στον Αστέρα Τρίπολης και προπονητής του Παναρκαδικού τα τελευταία 3 χρόνια) . Ανανεωμενο έμψυχο δυναμικό που ενισχύεται συνεχώς προκειμένου η ομάδα να παρουσιαστεί πανέτοιμη στον μαραθώνιο της Γ’ Εθνικής, Είπαμε όμως: η μεγάλη δύναμη είναι ο κόσμος της ομάδας, οι κάτοικοι της περιοχής με πρώτο και καλύτερο, τον πρώτο πολίτη της πόλης, το Δήμαρχο Δημήτρη Καμπόσο.

Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε η προσπάθεια αναγέννησης της ομάδας, ο Δήμαρχος είναι μπροστάρης. Δίνει το σύνθημα: “Γίνε και εσύ Παναργειακός”. Μέχρι και στις προπονήσεις πηγαίνει, μοιράζει διαρκείας, μιλάει συνεχώς για το όραμα του να δει τον Παναργειακό στις μεγαλύτερες κατηγορίες. Δεν είναι μόνος του, αλλωστε κάτι παρόμοιο απαιτεί ομαδική προσπάθεια. Δίπλα του, ένας από τους μεγαλύτερους επιχειρηματίες της περιοχής που ενισχύει οικονομικά την ομάδα αλλά θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του:”Θα σας αποκαλύψω το όνομα του στην πορεία”, λέει με νόημα ο κ.Καμπόσος. Σίγουρος γα την επιλογή του…

Πρόεδρος, ένας νέος άνθρωπος, επιτυχημένος επιχειρηματίας της περιοχής,ο Αντώνης Λυμπέρης. Πρόεδρος τα τελευταία χρόνια στον Ερμή Κιβερίου, με δυο παρουσίες σε τρία χρόνια στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Δεξί του χέρι, ο γιός του Γιάννης, γενικός διευθυντής ο Γιώργος Διαμαντής και τεχνικός διευθυντής ο Σταύρος Κρεμαστιώτης.

Ο κ.Λυμπέρης εξηγεί το όραμα του: “Ο Παναργειακός είναι μεγάλη ομάδα και εμάς είναι τιμή μας που τον διοικούμε. Σαν νέα διοίκηση θέσαμε από  την αρχή στόχους.
Στόχους με όραμα που γι αυτούς αυτούς θα δουλεύουμε και θα προσπαθούμε στην καθημερινότητα μας. Μεγάλος μας στόχος είναι να οργανώσουμε το ποδοσφαιρικό τμήμα και ότι έχει σχέση με την σωστή λειτουργία αυτού. Να δημιουργηθεί μία ομάδα με πολλά ντόπια παιδιά που θα θέλουν να φορέσουν την φανέλα του μεγάλου Παναργειακού και με ξένους ποδοσφαιριστές που θα τιμούν και θα δίνουν τα πάντα για το καλό της ομάδας μας. Μία ομάδα ελκυστική που θα μπορέσει να φέρει  τον κόσμο μας στο πανέμορφο γήπεδο μας. Μία ομάδα που θα κάνει πρωταθλητισμό και θα διεκδικεί τα καλύτερα σε κάθε αγωνιστική. Στόχος μας να επενδύσουμε στην δημιουργία ακαδημίας Παναργειακού. Να δώσουμε θέσεις εργασίας σε αυτήν. Να έχει η ομάδα και δικά της παιδιά που θα αποτελούν τους μελλοντικούς της ποδοσφαιριστές. Με όραμα να υπάρχει αύριο αλλά και μεθαύριο για τον Παναργειακό που ανήκει σε όλους μας και μόνο όλοι μαζί με πίστη, υπομονή και επιμονή μπορούμε να πετύχουμε”.

Η νέα διοίκηση έχει απευθύνει κάλεσμα σε τοπικούς φορείς, φιλάθλους, επιχειρηματίες της Αργολίδας, οικογένειες , παλιούς παράγοντες , παλαίμαχους ποδοσφαιριστές , ανθρώπους που έχουν υπηρετήσει τον Παναργειακό από άλλα πόστα , μέσα μαζικής ενημέρωσης, να σταθούν όλοι κοντά της.

Ήδη έχει ξεκινήσει η διάθεση των καρτών μέλους και των εισιτηρίων διαρκείας σε ελκυστικές τιμές με τη ανταπόκριση να είναι πολύ θετική.