Παραμονές έναρξης του πρωταθλήματος βόλεϊ γυναικών Πελοποννήσου, ο Γ.Σ. ‘Αργους έδωσε ένα πολύ δυνατό φιλικό παιχνίδι με τον Μίλωνα που μετράει ήδη τρεις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα Β’ Εθνικής (με ισάριθμες νίκες μάλιστα και απώλεια μόνο δύο σετ).

Μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τα κορίτσια του ‘Αργουςνα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο και την προπονήτρια, Κατερίνα Θεοδώρου να βγάλει πολύ χρήσιμα συμπεράσματα.

“Δώσαμε ενα πολύ καλό φιλικό στο πλαίσιο της προετοιμασίας με τον ΓΣ μια νεανική ομάδα όπου ψάχνει φιλικά εν όψιν της έναρξης του πρωταθλήματος “, τόνισε στο argolidasports, ο τεχνικός του Μίλωνα, Μάνος Καλημεράκης και συνέχισε:”Δόθηκε η ευκαιρία στην κ.Θεοδώρου να δοκιμάσει την ομάδα της σε ενα δυνατό φιλικό και σε εμάς να κάνουμε δοκιμές σε τακτικές αρχικά με την βασική ομάδα και αργότερα να τσεκάρουμε αθλήτριες όπου δεν ειχαν μεγάλη συμμετοχή εως τωρα στο πρωτάθλημα για να δούμε την ετοιμότητα τους. Θετικά τα δικά μας συμπεράσματα. Ευχαριστούμε πολύ την ομάδα του ΓΣ και την προπονήτρια Κατερίνα Θεοδώρου για την διεξαγωγή του φιλικού καθως και εκείνη έβγαλε τα δικά της συμπεράσματα για την ομάδα της λιγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος Πελοποννήσου Εύχομαι στο Άργος καλή αγωνιστική σεζόν με επιτυχία στον στόχο που έχουν θέσει”.