Στο ΔΑΚ Άργους πραγματοποιήθηκε ο πρώτος φιλικός αγώνας για τη νέα χρονιά των τμημάτων των ακαδημιών της ομάδας χάντμπολ του Διομήδη με τα αντίστοιχα τμήματα του ΓΑΣ Ναυπλίου-Πολυνίκης.
Αρωγός της όλης προσπάθειας ήταν το τοπικό παράρτημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, που φρόντισε για την ιατρική κάλυψη των αγώνων και την ασφάλεια των παιδιών. Ο Διομήδης απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εθελοντές μας του Ερυθρού Σταυρού που στηρίζουν κάθε δράση και είναι δίπλα στην ομάδα πάντα ,όπως έκαναν και πρόσφατα στη μεγάλη εκδήλωση του street handball!

Το σχόλιο του ΓΑΣ Ναυπλίου-Πολυνίκης: Το πρώτο φιλικό της χρονιάς, με το Διομήδη στο Άργος. Αισθητά βελτιωμένοι σε επίπεδο ατομικής τεχνικής, πιο ομοιογενείς και με περισσότερη αυτοπεποίθηση! Τα παιδιά πέρασαν ωραία και έζησαν μία ακόμα αγωνιστική εμπειρία! Μπράβο αστεράκια μας! Έχουμε όμως πολλή δουλειά ακόμα. Ευχάριστος πονοκέφαλος, να παίξουν όλα τα παιδιά, μιας και η συμμετοχή φέτος στις ακαδημίες μας έχει σχεδόν τριπλασιαστεί σε σύγκριση με την προηγούμενη χρονιά! Ευχαριστούμε πολύ το σύλλογο του Διομήδη για τη ζεστή φιλοξενία που μας παρέχει πάντα!