Η‘Ενωση Ερμιονίδας υποδέχεται σήμερα τον Αστέρα Βλαχιώτη  (3μμ) ενώ η ‘Ενωση Λέρνας ταξιδεύει για την Κεφαλλονιά όπου θα βρει τον Α.Ο. Εικοσιμίας, στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής.

Κοινός στόχος των δυο ομάδων μας είναι η νίκη, που αν επιτευχθεί θα είναι η πρώτη για την ομάδα του Λουκά Κούρου που ταξιδεύει αυτή την ώρα για το νησί του Ιονίου (ο αγώνας στο γήπεδο Φαρακλάτων θα ξεκινήσει στις 2μμ). Απόντες οι τραυματίες Κάπλατζης, Αρσενίδης και Αντωνόπουλος. Αντίθετα στην αποστολή είναι ο Μπόμπος που ταλαιοπωρήθηκε από πολύμηνο τραυματισμό.

Στον Α.Ο. Εικοσιμίας θα καθίσει για πρώτη φορά στον πάγκο ο Μιχάλης Αθηναίος που διαδέχθηκε τον Δημήτρη Ζησιμάτο που διετέλεσε προπονητής της ομάδας για 13 χρόνια!

Νέος προπονητής και στην ‘Ενωση Ερμιονίδας μετά την απομάκρυνση του Θανάση Στάικου. Ο συνονόματος του, Θανάσης Κολιτσιδάκης (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) έκανε τις δυο τελευταίες προπονήσεις και αναμένεται σήμερα να ανακοινωθεί επίσημα και να καθίσει στον πάγκο. Ο Αστέρας Βλαχιώτη νίκησε πριν μια εβδομάδα 2-0 στο Κιβέρι τη Λέρνα χωρίς πάντως να εντυπωσιάσει.