ΟΗλίας Καραργύρης, ένας ποδοσφαιριστής που ξεκίνησε από την ακαδημία του  Family Sports Club και τώρα αγωνίζεται στον Ολυμπιακό, ήταν ο βασικός τερματοφύλακας της Εθνικής Παίδων που αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) με τη Λετονία στην πρεμιέρα του 12ου προκριματικού ομίλου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U 17 στο District Sport Complex, στο Orhei της Μολδαβίας.

Οι Λετονοί προηγήθηκαν στο 32΄ με τον Λαγκούνς που αξιοποίησε την ασίστ του Τσουγκούνοβς, και η Εθνική πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης στο 78΄ με τον Χρήστο Τζόλη, που είχε περάσει στο ματς τρία λεπτά νωρίτερα στη θέση του Σάνι.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, το Βέλγιο επικράτησε 1-0 της Μολδαβίας, με γκολ του Φρανσουά Χαβιέ Ενγκολό στο 39΄ της αναμέτρησης.

Επόμενος αντίπαλος της Εθνικής είναι η γηπεδούχος Μολδαβία (Κυριακή 28/10).

Λετονία:
 Βίλκοβς, Ρέινγκολκς, Κουντέλκινς (20’ Γκοροντνίκις), Σολοβγιόβς, Ντασκέβιτς (78΄ Γκλάουντανς), Μέλνικς, Λάγκουνς (78΄ Τιμοφέγιεβς), Ράκουλς, Βιέντιες, Τσουγκούνοβς, Ζενγκίς (76΄ Ζέλτινς).

Ελλάδα: Καραργύρης, Ασλανίδης, Σιατούνης, Σάνι (75΄ Τζόλης), Καραμπέρης (75΄ Μιχόπουλος), Σουρλής, Ντότης (85΄ Ανθουλάκης), Αβεντισιάν, Παυλίδης, Γρόσδης, Μανίσογλου (63’ Τσάβος).

Η βαθμολογία του 12ου ομίλου:

Βέλγιο       3
Ελλάδα     1
Λετονία     1
Μολδαβία  0