Ο Θανάσης Στάικος, μίλησε για τους λόγους της απόλυσης του από την Ερμιονίδα, την πρώτη του αντίδραση, τον κόσμο της πρώην πια ομάδας του, ενώ δήλωσε ευγνώμων στην ομάδα της καρδιάς του, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Αναλυτικά η συνέντευξή του στη mikriliga.com:

Ποιοι ήταν οι λόγοι της απόλυσης σας;

Την Τρίτη το πρωί, με κάλεσε η διοίκηση και μου μετέφεραν την απογοήτευση τους για την πορεία της ομάδας… Το ίδιο βράδυ μου ανακοινώθηκε η απόλυση μου.

Ποια είναι η δική σας αντίδραση στην σχετική απόφαση;

Η ομάδα μας ήταν αήττητη στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας και πιστεύω ότι είχε μία ικανοποιητική παρουσία και ήταν μέσα στους στόχους της.

Ο κόσμος της Ερμιονίδας, πως είδε αυτή την κίνηση;

Από ότι αντιλαμβάνομαι, υπάρχει μία μεγάλη στήριξη και όλοι μου δείχνουν την αγάπη τους. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Θέλω να ευχαριστήσω και τους ποδοσφαιριστές καθώς μου έδειξαν με τον καλύτερο τρόπο την στήριξη τους. Από εκεί και πέρα όμως, η διοίκηση είναι αυτή που αποφασίζει και οφείλουμε να το σεβαστούμε.

Σας αφήνει μία πικρία η εν λόγω απόφαση;

Δεν έχω πικραθεί. Δεν θα μπορούσα ποτέ να πικραθώ από την Ένωση Ερμιονίδας. Η ομάδα ανήκει στην τοπική κοινωνία της Ερμιονίδα και σε κανέναν προσωπικά! Είμαι σίγουρος ότι η διοίκηση και οι άνθρωποι που θα στηρίξουν οικονομικά την ομάδα θα την βοηθήσουν για να πετύχουν τον στόχο της ανόδου που έχουν θέσει.

Κλείνοντας, δήλωσε ευγνώμων στην ομάδα της Ερμιονίδας:

Θα είμαι για πάντα ευγνώμων στην Ερμιονίδα, γιατί μου έδωσε την ευκαιρία να ξεκινήσω τα προπονητικά μου βήματα από την Γ΄ Εθνική. Εντός της ημέρας θα βγάλω και μία ανακοίνωση για τα 7.5 χρόνια που είμαι στην ομάδα.