Μίλησε ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου στο Κιβέρι: όταν μια ομάδα χάνει ευκαιρίες, κινδυνεύει να το “πληρώσει” με ακριβό τίμημα. Αυτό ακριβώς έπαθε και η ‘Ενωση Λέρνας απέναντι στον Αστέρα Βλαχιώτη (0-2). Στο πρώτο μέρος έχασε σωρεία ευκαιριών να ανοίξει το σκορ και τελικά, το πλήρωσε με δυο τραγικά λάθη της άμυνας, όπως παραδέχτηκε στο τέλος και ο Λουκάς Κούρος. 

Ο Μπιτζής στο 6′, ο Τσακάροφ στο 10′ (νικήθηκαν από τον πολύ καλό τερματοφύλακα, Μάνο), ο Μπιτζής και πάλι στο 20′, 30′ και 38′ δεν κατάφεραν να σκοράρουν κάτι που σίγουρα θα άλλαζε την τύχη της ‘Ενωσης που δεν έχει ακόμα βαθμό. Στο 52’ ο Ολακούνλε εκμεταλλεύτηκε τη λάθος έξοδο του Κατσιαούνη και άνοιξε το σκορ. Στο 82′ οι γηπεδούχοι φώναξαν δικαιολογημένα για πέναλτι στον Παπουτσή που ανατράπηκε στην μικρή περιοχή. Και όχι μόνο δεν είχαν την μεγάλη ευκαιρία να μειώσουν αλλά στο 85′ πάλι από τραγικό λάθος της άμυνας και του Κατσιαούνη, ο Σαμπαζάκος με “λόμπα” έγραψε το τελικό σκορ.

Διαιτητής: Χρονάς (Αχαΐας).

ΕΝΩΣΗ ΛΕΡΝΑΣ (Λουκάς Κούρος): Κατσιαούνης, Μούγιος, Φλεβάρης, Δούρος, Σελλής, Μουκούτα Κιέσε (65′ Καϊάφας), Παπουτσής, Τσακάροφ, Μπιτζής, Τριανταφύλλου, Γιάντομ (58′ Κρεμύδας).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ (Γιώργος Κετικίδης): Μάνος, Παναγόπουλος, Καρνιάτης (λόγω τραυματισμού, 75′ Ρανατζής), Κολλιάκος, Κοτσάλης, Μπλεγουόρνταχ, Ολακούνλε (90′ Μπιαζής), Λειμονίτης, Μπερδούσης, Φονιαχ, Σαμπαζάκος (86′ Χελιώτης).