Αήττητος προελαύνει ο Ερμής Κιβερίου που πέρασε άνετα από την Κίο, νικώντας 3-1 τον Αργοναύτη.

Η διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων ήταν εμφανής σε όλη την διάρκεια του αγώνα και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Χωρίς να ανεβάσει ρυθμούς ο Ερμής Κιβερίου είχε την κατοχή της μπάλας με συνοχή σε όλες τις γραμμές του, είχε τις ευκαιρίες και τα γκολ.

Πρωταγωνιστής και πάλι ο Βαρβουλέτος με δυό τέρματα στο 20′ και με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος στο 44′. Το 3-0 έκανε ο Κουτσοδήμος στο 55′.

Ο Αργοναύτης παρουσιάσθηκε με αδύνατο κέντρο και επιθετική γραμμή. Ακόμα και όταν βρισκόταν στην επίθεση έπαιζε πολύ κλειστό παιχνίδι με αποτέλεσμα να κάνει ελάχιστες ευκαιρίες και μια από αυτές να την μετουσιώσει σε γκολ ο Καστρίτης στο 78′.

Στην αρχή του αγώνα οι δυο ομάδες κράτησαν ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Αργοναύτη Λευτέρη Καλογερόπουλου που έφυγε πριν λίγες ημέρες από την ζωή.

Διαιτητής: Γ. Κόλλιας.

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ: Κλείσαρης, Σταύρου, Δριμούρας, Κασκαφέτος, Γατσάκος, Κωνσταντέλος (78′ Σαμαντζίτζε), Καστρίτης (89′ Παναγής), Κουριώτης (63΄’ Βασιλειάδης), Κόλλιας, Λυκομήτρος, Κακιούφης (58′ Κουγιάς).

ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ: Καλαλάς, Μίλης, Κούγιας, Αντωνιάδης, Ζίου, Νικολίτσας, Διαμαντής (65′ Νέζος), Ισούφι (85′ Γ.Τσιούλος), Βαρβουλέτος, Γιάννος (60′ Μουζακίτης, 80′ λ.τ. Ι.Τσιούλος), Κουτσοδήμος.